קשת רהיטי עץ ומתכת בע''מ

phone number

התקשרו עכשיו

אודות

קשת רהיטי עץ ומתכת בע"מ היא חברה ותיקה ומקצועית בתחום ייצור ריהוט לבתי כנסת ולמוסדות. החברה פועלת משנת 1971 ומציגה למעלה מ- 45 שנות ניסיון בהן היא למדה היטב את צורכי לקוחותיה. החברה הוקמה על ידי מר משה לוי, מומחה בתחום רהיטי העץ והמתכת, ממוקמת בקריית ארבע, ומשרתת בנאמנות אלפי בתי כנסת, ישיבות ומוסדות בכל רחבי הארץ והעולם.

מקצועיות מובילה

למפעל צוות מיומן ומקצועי, המשקיע רבות בתכנון ובפיתוח המוצרים, תוך שימת דגש על איכות מעולה, עיצוב מרשים ועמידה בלוח הזמנים. כל הלקוחות נהנים ממחירים סבירים, המתאימים ליכולות הקהילה.

כיום אנו משרתים מאות לקוחות, וזכינו שרבים מהם שבים ונעזרים בשירותינו ואף ממליצים עלינו לחבריהם. אנו ממשיכים במסורת העשייה שלנו, ומבטיחים לכל לקוח ריהוט איכותי בעיצוב ייחודי, אשר יחזיק מעמד לאורך זמן.

הנכם מוזמנים לקבוע פגישה, שבמהלכה נתכנן ונבחר ביחד את הריהוט המתאים לכם, תוך התחשבות באופי המקום והקהילה, ובהלימה מושלמת לתקציב. נציג מטעמנו ילווה אתכם במשך כל תהליך הייצור ויענה לכל בקשה ולכל פנייה שלכם.

** הייעוץ והתכנון הראשוני ניתנים ללא תשלום.